Μανώλης Χατζημάρκος

VIDEO

Μανώλης Χατζημάρκος-Kωνσταντινούπολη ηχητικό απόσπασμα

Σπάνιο ηχητικό ντοκουμέντο από την συναυλία της Κωνσταντινούπολης. Ανατριχιαστική ερμηνεία από τον σύζυγο-πατέρα-παππού μας Μανώλη Χατζημάρκο. Το σπάνιο αυτό βίντεο αναρτήθηκε στην μνήμη του, αφού σαν σήμερα συμπληρώνονται 4 χρόνια από τον θάνατο του.

Σχετικά Βίντεο

Μανώλης Χατζημάρκος-Απόσπασμα από το cd «Ύμνοι 1ης Ιανουαρίου και Θεοφανείων»

 Αποτελεί το πρώτο τροπάριο του cd  «Ύμνοι 1ης Ιανουαρίου και Θεοφανείων» στην καλύτερη δυνατή ποιότητα ήχου. Το cd διατίθεται προς πώληση. Για πληροφορίες επικοινωνήστε με e-mail στην σελίδα μας ή εναλλακτικά καλέστε στο 6985679490.

Σχετικά Βίντεο

Μανώλης Χατζημάρκος-Απόσπασμα από το cd «Ύμνοι Χριστουγέννων»

 Αποτελεί το πρώτο τροπάριο του cd  «Ύμνοι Χριστουγέννων» στην καλύτερη δυνατή ποιότητα ήχου.Το cd διατίθεται προς πώληση. Για πληροφορίες επικοινωνήστε με e-mail στην σελίδα μας ή εναλλακτικά καλέστε στο 6985679490.

Σχετικά Βίντεο

 Η εισήγηση του τενόρου Δημοσθένη Φιστουρή για τον Μανώλη Χατζημάρκο

Ο κ. Δημοσθένης Φιστουρής (Δρ Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών) κάνει μια τεχνική ανάλυση της φωνής του Μανώλη Χατζημάρκου, εξηγώντας επιστημονικά το μεγαλείο της.

Σχετικά Βίντεο

 Η εισήγηση του Κωνσταντίνου Μαφίδη για τον Μανώλη Χατζημάρκο

Ο κ. Κωνσταντίνος Μαφίδης(Άρχοντας Πρωτοψάλτης της Ι. Σταυροπηγιακής Μονής Μπαλουκλί Κωνσταντινουπόλεως) εξιστορεί το πως γνώρισε τον Μανώλη Χατζημάρκο στην Κωνσταντινούπολη. Η εισήγηση του θα μπορούσε να αποτελέσει ιστορικό ντοκουμέντο με την γλαφυρότητα και την λεπτομέρεια που επεξηγεί τα γεγονότα.

 

Σχετικά Βίντεο

Η τελευταία συγκινητική δημόσια εμφάνιση στον ραδιοφωνικό σταθμό της Εκκλησίας της Ελλάδος

Από την εκπομπή «Πρόσωπα και Παράδοση»  που επιμελείται και παρουσιάζεται από τους Πατήρ Ειρηναίο και Γιώργο Δεμελή οι οποίοι αποτελούσαν μαθητές του Μανώλη Χατζημάρκου. Η εκπομπή παρουσιάζει προσωπικά μονοπάτια συμμετοχής, αναζήτησης και δημιουργίας ανθρώπων που αγάπησαν την Βυζαντινή και Δημώδη μουσική του Τόπου μας.

 

 

Σχετικά Βίντεο

Απόσπασμα από την μουσική εκδήλωση στη μνήμη του Εμμανουήλ Χατζημάρκου

Την μουσική εκδήλωση διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Ιεροψαλτών Βόλου «Ιωάννης ο Κουκουζέλης», υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος.Για να δείτε ολόκληρη την εκδήλωση πατήστε εδώ:https://www.youtube.com/watch?v=7aRcm...

 

Σχετικά Βίντεο

Μανώλης Χατζημάρκος «Δύναμις»

Το παρόν άκουσμα περιέχεται στο CD «Δίπλωμα Μουσικοδιδασκάλου Μανώλης Χατζημάρκος». Ήχος πρώτος παθητικός. Η ηχογράφηση έγινε στο σπίτι του Εμμανουήλ Χατζημάρκου παρουσία του άρχοντος πρωτοψάλτου Κ.Πρίγγου, ο οποίος ψάλλει το «Άγιος ισχυρός».

Σχετικά Βίντεο

Την σήμερον μυστικώς

Απόσπασμα εκπομπής στην ΕΡΤ  το έτος 1979.

Σχετικά Βίντεο

Άξιον εστίν

Απόσπασμα εκπομπής στην ΕΡΤ  το έτος 1979.

Σχετικά Βίντεο

Αινείτε τον Κύριον

Απόσπασμα εκπομπής στην ΕΡΤ  το έτος 1979.

Σχετικά Βίντεο

Οφθαλμούς έχουσι και ου όψονται

Απόσπασμα εκπομπής στην ΕΡΤ το έτος 1979.

Σχετικά Βίντεο